Díjjegyzék

JEGY- ÉS BÉRLETVÁSÁRLÁSSAL IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

A BUDAPEST VÁSÁRCSARNOKAI Kft. a Fővárosi Autópiacon az alábbi, jegy- és bérletvásárlással igénybe vehető szolgáltatásokat kínálja:
(Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a BUDAPEST VÁSÁRCSARNOKAI Kft. által a Fővárosi Autópiacon az Ügyfelek részére nyújtott, az alább részletezett szolgáltatások a jegyértékesítő helyeken történő jegy-, illetve bérlet megvásárlása után vehetőek igénybe.)

Hatályos: 2022. március 1-jétől
(az árak az áfát tartalmazzák!)

NAPI JEGYEK

A napi jegy a tárgynapra, nyitva tartás alatt és egy gépjárműre, illetve ügyfélre vonatkozik.

Parkolójegyek

 •       Szombati parkolójegy700.-Ft/nap
  (Használtcikk Piac Parkolóba)

  A parkolójegy a Fővárosi Autópiac melletti, Használtcikk Piac parkolójában, szombati napokon, annak nyitva tartási ideje alatt, a jegyváltás napján időkorlátozás nélküli várakozást biztosít. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Használtcikk Piac Parkolóban bárminemű kereskedelmi tevékenység folytatása tilos!

  • Vasárnapi parkolójegy500.-Ft/nap
   (Használtcikk Piac Parkolóba)

  A parkolójegy a Fővárosi Autópiac melletti, Használtcikk Piac parkolójában, vasárnapi napokon, annak nyitva tartási ideje alatt, a jegyváltás napján időkorlátozás nélküli várakozást biztosít. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Használtcikk Piac Parkolóban bárminemű kereskedelmi tevékenység folytatása tilos!

Hétvégi napi belépőjegyek

Hétvégi napi belépőjegyek (1 db gépjármű részére)
a Fővárosi Autópiac gépjármű (autós) szabadpiacára

Hétvégi napi belépőjegyek (1 db gépjármű részére)
a Fővárosi Autópiac gépjármű (autós) szabadpiacára

 • Hétvégi személygépkocsi napi jegy(Fővárosi Autópiacra) 1.400.-Ft/nap
 • Hétvégi tehergépkocsi napi jegy(Fővárosi Autópiacra) 2.000.-Ft/nap
 • Hétvégi motorkerékpár napi jegy(Fővárosi Autópiacra) 650.-Ft/nap

Ha Ön a Fővárosi Autópiac szabadpiacán szeretné értékesíteni gépjárművét, belépőjegyet kell váltania a szabadpiacra. A hétvégi belépőjegy szombaton és vasárnap, a megváltás napján 08.00 és 14.00 óra között, időkorlát nélkül biztosítja az ügyfelek részére a gépkocsi, motorkerékpár eladásra kínálását. A hétvégi személygépkocsi és tehergépkocsi jegyek mellé, az eladásra kínált gépjármű belső visszapillantó tükrére akasztható ELADÓ TÁBLÁT adunk ajándékba!

Hétvégi napi látogató jegy

 • Hétvégi napi látogató jegy(Fővárosi Autópiacra) 800.-Ft/nap

A Fővárosi Autópiacon hétvégi napokon, látogatók részére hétvégi gépjármű-látogató jegy váltható. A hétvégi gépjármű-látogató jegy az adott hétvégi napon 11.00 óra után váltható. A megváltás napján a nyitva tartás időtartama alatt, a látogató ügyfél személygépjárművel behajthat a Fővárosi Autópiac területére, ott a gépjárművével szabadon közlekedve megtekintheti az eladásra kiállított gépjármű kínálatot, illetve a gépjárművel a kijelölt helyeken várakozhat, ugyanakkor gépjárművét eladásra nem helyezheti el, a gépjárművön ilyen jellegű feliratokat nem helyezhet el, azt közvetve sem kínálhatja eladásra.

Szolgáltatói napi jegy

 • Szolgáltatói napi jegy(Fővárosi Autópiacra) 800.-Ft/nap

A napi szolgáltató jegy az azt megvásárló szolgáltató részére biztosítja azt a jogot és lehetőséget, hogy a jegy érvényességi ideje alatt a Fővárosi Autópiac területén bérlő vállalkozások részére a jegy jogosultja szolgáltatásokat (pl. autóápolás, polírozás, vizsga és átírási ügyintézés, kis javítás, karbantartás, autó hozom-viszem szolgáltatás, stb.) saját felelősségére végezzen. A tevékenység végzésénél a hatályos jogszabályi előírásoknak történő megfelelés, a szolgáltatást nyújtó felelősségi körébe tartozik.

Éjszakai tárolójegy

 • Éjszakai tárolójegy(Fővárosi Autópiacra) 750.-Ft/nap
  (1 db gépjármű részére)

Ha szombaton és vasárnap is eladásra kínálná gépjárművét, de nem szeretné hazavinni azt, szombatról vasárnapra külön díjazás ellenében hagyhatja azt a Fővárosi Autópiacon. Az éjszakai tárolás péntekről szombatra, illetve szombatról vasárnapra, 12.00 óra 14.00 óra közötti időszakban váltható meg. Az éjszakai tárolással Ön biztosíthatja szabadpiaci helyét, és elkerülheti a másnap reggeli sorban állást is. Megkíméljük Önt a koránkeléstől.

Árusítójegy

 • Árusítójegy(Használtcikk Szabadpiacra) 5.500.-Ft/nap

A szombatonként reggel 05.00 órától 14:00 óráig üzemelő Használtcikk Szabadpiacra (volt Motorpiac – Használtcikk Piac mellett – a körforgalomnál) biztosítja a gépjárművel történő beállás és árusítás lehetőségét.

BÉRLETEK

A bérlet egy gépjárműre, illetve ügyfélre, a bérleten szereplő időszakra vonatkozik.
Bérleteinket azon ügyfeleink számára ajánljuk, akik nem szeretnének mindennap a gépjármű eladásával foglalkozni, és akár több napra is a Fővárosi Autópiacon hagynák eladni kívánt autójukat. Ne feledje: bérletvásárlással pénzt is megtakarít!

Háromnapos hétvégi bérlet (1 db gépjármű részére)

 • Személygépkocsi bérlet(Fővárosi Autópiacra) 3.400.-Ft/hétvége
 • Tehergépkocsi bérlet(Fővárosi Autópiacra) 4.600.-Ft/hétvége

A hétvégi bérletet azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik akár egész hétvégére hagynák eladó gépjárművüket a Fővárosi Autópiacon. A bérlet péntek déltől vasárnap zárásig biztosítja a helyet az autó számára. A háromnapos hétvégi bérlet mellé ELADÓ TÁBLÁT adunk ajándékba.

 • Egyhetes személygépkocsi bérlet(Fővárosi Autópiacra) 6.150.-Ft/hét

A hétvégi bérletet azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik akár egész héten a Fővárosi Autópiacon hagynák eladó gépjárművüket. A bérlet hétfő reggel 8 órától vasárnap zárásig érvényes. Az egyhetes személygépkocsi bérlet mellé ELADÓ TÁBLÁT adunk ajándékba.

 • Szolgáltatói havi bérlet(Fővárosi Autópiacra) 8.500.-Ft

A havi szolgáltató bérlet az azt megvásárló szolgáltató részére biztosítja azt a jogot és lehetőséget, hogy a bérlet érvényességi ideje alatt a Fővárosi Autópiac területén bérlő vállalkozások részére a bérlet jogosultja szolgáltatásokat (pl. autóápolás, polírozás, vizsga és átírási ügyintézés, kis javítás, karbantartás, autó hozom-viszem szolgáltatás, stb.) végezzen. A tevékenység végzésénél a hatályos jogszabályi előírásoknak történő megfelelés, a szolgáltatást nyújtó felelősségi körébe tartozik.

EGYÉB DÍJTÉTELEK

 • Pótdíj (Házirend szerint a Fővárosi Autópiac területére) 5.000.-Ft