Bérlés

A Fővárosi Autópiac Kft. bérlői körének jelentős része évtizedes múltra tekint vissza használatautó kereskedőként. A Fővárosi Autópiacon működő kereskedők cégeiket sem váltogatják évente, a cégek kétharmada több mint 10 éves vállalkozás. Ez a mentalitás jelentősen növeli a stabilitást, így a vásárlók számára is többlet biztonságot jelenthet.

Az autókereskedők 2017-2018-ban szakirányú kereskedelmi képzésen frissítették tudásukat.

A Fővárosi Autópiac Kft. bérbeadóként a Fővárosi Autópiac területén az alábbi bérlemények bérbevételét kínálja:

(Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy az alább felsorolt szolgáltatások kizárólag bérleti szerződés keretei között vehetők igénybe.)

BÉRLETI és HASZNÁLATI DÍJTÉTELEK
Megnevezésm2+áfa/hó
Földterület bérbevétele (üresen) autókereskedés számára (hatályos listaár)1.587.-Ft
Földterület bérbevétele (üresen) autókereskedés számára (kedvezményes)*1.428.-Ft
AKCIÓ:*
Kedvezményes ár min. 100 m2 terület igénybevétele esetén érvényes,
2019. március 1-jétől 2020. február 29-ig
2019. március 1-jétől 2020. február 28-ig
770.-Ft
Üzlethelyiség*6.324.-Ft
Büfé, üzlet kipakolás*2.217.-Ft
Pavilon helyiség*3.989.-Ft
Pavilon kipakolás*1.326.-Ft
Faház irodamegállapodás szerint

*Az igénybe vehető kedvezmények lehetőségéről, a kedvezményrendszerről, annak feltételeiről – a hatályos szabályozás alapján – részletes tájékoztatást ad Pozsonyi György ügyvezető igazgató helyettes (telefon: 280-7210/104. mellék, e-mail: titkarsag@fap.hu).

A Fővárosi Autópiac Kft. által nyújtott valamennyi szolgáltatás és azok kiegészítő szolgáltatásainak részletes díjjegyzéke, valamint a szerződéskötési feltételek a Fővárosi Autópiac Kft. Titkárságán kérhetőek, személyesen, vagy a titkarsag@fap.hu e-mail címen.

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy további tájékoztatást, konkrét ajánlatot kizárólag a Fővárosi Autópiac Kft. részére írásban benyújtott megkeresés alapján nyújtunk.